Aveti o multime de produse de prezentat? Pierdeti timp pentru a gasi fotografii, preturi si caracteristici de produse?

In special firmele care sunt distribuitori de produse (mobila, piese auto, telefoane, electronice etc.) sau importatori de produse se confrunta cu mari probleme atunci cand trebuiesc sa raspunda la o cerere de oferta sau sa prezinte unui client gama de produse oferite.

Un catalog online va scuteste de cautari inutile in zeci de cataloage primite de la producatori, va ajuta sa realizati o baza de date bine structurata cu produsele pe care le vindeti.

Nu trebuie sa vindeti online, undeori este de ajuns doar sa prezentati produsele si vanzarea sa se faca tot offline prin metodele pe care le stapaniti foarte bine.

Practic veti avea un show-room online, care nu implica costuri suplimnetare cu chiria sau plata angajatilor , cu jutorul caruia vizitatorii pot viziona produsele firmei dumnevoastra si va pot contacta pentru a face o comanda.

Ce cuprinde un catalog online de produse?

Un site de prezentare produse (catalog online) poate contine

  • categoriile si subcategorii de produse (filtre de cautare personalizate dupa diverse caracteristici ale produselor pret, dimensiuni, culori, disponibilitate )
  • descrierea produselor cu posibilitatea de a scoate in evidenta anumite caracteristici
  • cautari avansate
  • alte module folositoare (stiri, blog, pagini de text,scripturi de curs valutar )
  • comparatoare de produse
  • download brosuri sau export produse selectate in PDF.

Pretul unui catalog de produse pleaca de ala 450 euro (site-ul basic cu administrare si domeniu inclus), putandu-se apela la un serviciu complet cu administrare catalog, optimizare site si promovare online.