Navighez, imi place, cumpar

Vanzatorul ideal este mereu amabil, isi aminteste numele tuturor clientilor sai, le cunoaste preferintele si e in masura sa le recomande produse care mai mult ca sigur vor face obiectul unei tranzactii viitoare. Daca un astfel de personaj se poate regasi doar intr-o lume utopica, un magazin online profesionist poate indeplini toate criteriile unei relatii orientate client.

Obtinerea de rezultate din e-commerce presupune mai mult decat adaugarea unui cos de cumparaturi pe site. Pentru a vinde pe web magazinul tau online trebuie sa se adapteze exigentelor tot mai rafinate ale cumparatorilor online: navigare fluenta, rapiditate in gasirea produsului cautat, flexibilitate in alegere si simplitate in efectuarea comenzii.

Vreti sa vindeti produse online? Fie ca folositi un magazin online clasic cu cos de cumparaturi, fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse noi va putem oferi o solutie adaptata bugetului si tipului de a face afaceri.

Serviciile sunt complete, de la analiza, design , dezvoltare, mentenanta pana la optimizare si promovare magazin virtual .

 

De ce ai alege SoftwareArtist.ro ?

Daca vrei ca proiectul tau online sa fie unul de succes, trebuie sa alegi o echipa de profesionisti, capabili de a tranforma business-ul tau online intr-o afacere profitabila.

Cu SoftwareArtist.ro, vei profita de experienta vasta a unor experti in domeniul marketingului online si vei beneficia de un seviciu client ireprosabil.

Pachetul de baza include:

-Magazin online

Grafica personalizata

Nu lucram cu template-uri, nu revindem sau folosim aceeasi idee grafica. La SoftwareArtist.ro, construim site-urile de la zero, cu un design unic in acord cu viziunea ta.

-Magazin online

Cod in acord cu standardele W3C

Pentru a functiona intotdeauna bine, site-urile au nevoie de un cod bine gandit. Site-urile dezvoltate de noi au la baza un cod simplu, compact si optimizat care raspunde standardelor W3C. Astfel, vei fi sigur ca vei beneficia de un site stabil, care functioneaza corect indiferent de browser si de schimbarile tehnologice.

-Magazin online

Module SEO

Site-urile sunt construite de la inceput cu o platforma SEO integrata. Daca vrei ca site-ul tau sa fie vizibil in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, campurile SEO sunt indispensabile. Lipsa lor ar presupune o investitie ulterioara.

-Magazin online

Asistenta si suport tehnic

Fiecare proiect este livrat impreuna cu explicatiile aferente. In plus, pe tot parcursul prestatiei vei avea parte de suportul nostru pentru intelegerea aspectelor tehnice ale proiectului tau: orientare in alegerea celor mai bune solutii tehnice si creative, training pentru utilizarea interfetei de administrare a site-ului, suport tehnic prelungit …

Da startul vanzarilor online cu un magazin virtual care aduce profituri reale: